Учебен център РЕГАЛИЯ
НачалоУчебен център Издателство Всичко за матурите Национални олимпиади E-обучение За нас телефон   0888 428 444


6. клас

7. клас
10. клас
12. клас
Електронно обучение
Пробни изпити, 7. клас
Пробна матура, 12. клас

Практикум по български език и литература за 7. клас
Практикум по математика за 7. клас
Практикум по български език и литература за зрелостници
Ценова листа

Тестове, 4. клас
Тестове, 5. клас
Тестове, 6. клас
Тестове, 7. клас
Изпити, 7. клас
 Състезания, 7. клас
 Тестове за матура
 Препоръчителна литература

Висши училища
Средни училища

МОН
 Регионални инспекторатиЗаписване за пробнa матура по БЕЛ в 12. клас (в партньорство с УНСС)


КУРСОВЕ ЗА КАНДИДАТСТВАНЕ СЛЕД 7. КЛАС

Информация и форма за записване за курсовете в 7. клас за учебната 2022/2023 г. ще бъдат публикувани след средата на месец май 2023 г.

Целогодишна подготовка по български език и литература и по математика за кандидатстване след 7. клас за учебната 2022/2023 г.

Време и място на провеждане

Присъствено обучение

Занятията се провеждат по предварително изготвен график - в неучебни дни (събота) от 8:30 ч. до 13:30 ч. (единият предмет от 8:30 ч. до 10:45 ч., половин час почивка, другият предмет от 11:15 ч. до 13:30 ч.), в ЧСУ "Свети Георги" (бул. „Никола Й. Вапцаров“ 47). При невъзможност занятията да се проведат в училището (пандемия и др. причини) може да се проведат онлайн. Пробните изпити към курса се провеждат в неделя.

Учениците ще получат календарния график за разпределението на занятията по дати на първото занятие - 17 септември 2022 г.

Дистанционно обучение

През учебната 2022/2023 г. предлагаме и изцяло онлайн вариант на курсовете за обучение. Занятията се провеждат по предварително изготвен график - в неделя от 8:30 ч. до 13:30 ч. (единият предмет от 8:30 ч. до 10:45 ч., половин час почивка, другият предмет от 11:15 ч. до 13:30 ч.).

Учениците ще получат календарния график за разпределението на занятията по дати преди първото занятие - 18 септември 2022 г.

Описание на курса

Обучението се извършва по програмата на МОН за кандидатстване след 7. клас. Работи се по създадени от методиците на Центъра материали, които учениците получават в началото на курса и по време на занятията. Ползват се и учебни помагала, издадени от издателство "Регалия 6", чиито автори са утвърдени професионалисти с дългогодишен педагогически опит.

Специално внимание в процеса на обучение се отделя на контрола под формата на домашни работи, текущи тестови изпитвания и пробни изпити. 

Към курса на обучение са предвидени 6 пробни изпита (по 3 за всеки от предметите). След всеки пробен изпит се прави статистически анализ за представянето на нашите ученици на всяка една от задачите, като резултатите от него ни помагат за максимално изчистване на пропуските преди изпитите за НВО.

Продължителност на курса

- 240 учебни часа (по 45 минути) при обучение по двата предмета;  

- 120 учебни часа (по 45 минути) при обучение по един предмет.  

Сайт за електронно обучение

Предимство за нашите ученици е сайтът за електронно обучение www.regalia6.eu, който предоставя допълнителни възможности на курсистите от Учебния център. В него са създадени:

- Практикум по математика за 7. клас;

- Практикум по български език и литература за 7. клас.

Учениците от курса ползват тези продукти без допълнително заплащане.

Текуща информация

В електронния дневник се публикува служебната информация за провеждането на курса, отразяват се отсъствията на ученика и забележки от преподавателите.

През учебната година родителите ще имат възможност да разговарят с преподавателите в определено за целта време, за да се запознаят с работата на своето дете.

По време на курса родителите и учениците получават своевременно цялата необходима информация, свързана с приемните изпити, план-приема, образуването на бала, подаването на документи и др. Курсът завършва с индивидуални консултации за избор на училище и подреждане на паралелките в заявлението за участие в класиранията.

Начало на курса

Първото занятие от курса е на:

17 септември (събота) - присъствена форма;

18 септември (неделя) - дистанционна форма.

Записване

Местата в курсовете за 7. клас са запълнени.

Такса за обучение

Таксата за обучение се внася на три вноски, разпределени равномерно през учебната година. Първата вноска се прави при записването, а втората и третата са съответно през ноември и март.

В цената са включени:

- 240 учебни часа (по 45 минути) при обучение по двата предмета;  

- 120 учебни часа (по 45 минути) при обучение по един предмет;

- учебни помагала за всеки един от предметите, включително и такива, специално разработени за школата;

- онлайн практикум по математика за 7. клас;

- онлайн практикум по български език и литература за 7. клас;

- информационна среща и справочна информация по процедурата на кандидатстване след 7. клас;

- индивидуални консултации за избор на училище и подреждане на паралелките в заявлението за участие в класиранията при кандидатстване след 7. клас.

Нашето предимство

Ние имаме дългогодишен опит в работата с ученици в основното училище. Малките групи (до 12-13 ученици) дават възможност за обучение, близко до индивидуалното, за диференциран подход и контрол, и позволяват да се работи в спокойна и приятна атмосфера. След всеки пробен изпит се прави статистически анализ за представянето на нашите ученици на всяка една от задачите, като резултатите от него ни помагат за максимално изчистване на пропуските преди изпитите за НВО. Всичко това гарантира добро усвояване на учебния материал и дава увереност на децата в техните знания и възможности, което води до постигане на високи резултати на националното външно оценяване в края на 7. клас.

Влезте в елита

Всяка година голяма част от нашите ученици продължават обучението си в десетте езикови, математически и професионални гимназии с най-висок бал. Заслужен успех, постигнат благодарение на общите ни усилия.

За записване и допълнителна информация – София, ул. "Акад. Бончев" бл. 8,
Институт по математика и информатика, стаи 214, 220; тел. 02 979 3842;
0888 428 444.

Обучение по нашата методика се провежда и в гр. Стара Загора.
За допълнителна информация тел. 0888 002 796.

Учебен център „Регалия“ си запазва правото за промени в условията.


Преподаватели в Учебен център "Регалия"

Български език и литература:

Анета Кичукова; Антония Кръстева; Борис Иванов; Ванюша Гигова; Валя Иванова; Вера Ташева; Елена Руневска; Елинка Щерионова; Илияна Каракочева; Йорданка Недялкова; Малина Тонова; Павлина Иванова; Петя Маркова; Полина Тодорова; Росица Нанкова; Цветанка Манчева; Цветелина Георгиева; Цецка Петрова

Математика:

Антоанета Иванчева; Бонка Недковска; Боряна Гюджукова; Ваня Захариева; Емилия Димитрова; Зоя Григорова; Йошка Деспотова; Мариана Андонова; Мария Иванова; Николина Петрова; Нели Тричкова; Румяна Блянгова; Рени Димитрова; Таня Дидова

 

 

Практикум по БЕЛ за 7. клас

Практикум по математика за 7. клас

Практикум по БЕЛ за зрелостници


 e-mail:regalia@abv.bg

тел. 02 979 3842

тел. 0888 428 444

тел. 0885 186 529
 
 

© 2006-2022 Учебен център "Регалия"