Издателство РЕГАЛИЯ 6
  НАЧАЛО                 КАТАЛОГ           ЦЕНОВА ЛИСТА           УЧЕБЕН ЦЕНТЪР "РЕГАЛИЯ"             ЗА НАС
Математика
Информатика
Физика
Химия
География
Биология
История
Български език
Други
   
mobilis.bg
bgbook.dir.bg
helikon.bg
knigi.biz
   
 
   
   

 

 

 

 

ЕПИ за УНСС - специална част: история на България
 

10 примерни теста за кандидат-студенти
ЕПИ - специална част: История на България


Виолета Стойчева


Формат: 108х84/16
Страници:
Цена:

Очаквайте на 14 май 2007 г.Книгата съдържа 10 примерни теста по програмата за Единния приемен изпит (ЕПИ), специална част, история на България, който е въведен като форма на кандидатстудентски изпит от УНСС - София, Стопанска академия “Д. А. Ценов” - Свищов, и Икономически универ-ситет - Варна.
Тестовите варианти включват по 40 задачи с избираем отговор. Към всеки тренировъчен тест има инструкции за работа, ключ за верните отговори и карта за самооценка. За повечето от задачите е дадена и допълнителна информация. Предложените примерни тестови варианти дават възможност на кандидат-студентите да установят степента на своята подготвеност по изпитните теми, да си изработят стратегия за решаване на тестови задачи, да определят оптималното си време за работа, да придобият увереност в собствените сили и да се справят успешно с изпитните тестове.
Книгата е предназначена за кандидат-студентите, които ще кандидатстват в УНСС и икономическите висши училища, но тя може да се ползва от всички, които се подготвят за изпит по история.

Нагоре
 
 


 
e-mail: regalia@.abv.bg                                                         тел. 979 38 42